clasic e van wijk!
 
 

Posturi vacante
Aplica
Ne respectam promisiunile
E van Wijk este o companie de familie, infiintata in 1949 in Olanda. Dezvoltarea companiei in Romania a inceput in anul 1992.
Logistic E van Wijk este un furnizor de servicii logistice integrate avand o viziune clara: ne respectam intotdeauna promisiunile facute. Aceasta precizie a viziunii se regaseste in fiecare aspect al activitatii noastre: de la planning la transportul propriu-zis, de la depozitare la servicii cu valoare adaugata.

Aceste aspecte se regasesc in activitatea de zi cu zi, fiecare angajat manifestand un nivel ridicat de angajament fata de firma si fata de clienti.
Comunicarea cu partenerii nostri este eficienta si realizata in timp util. Facem afaceri într-un mod personalizat si adaptat nevoilor fiecarui client. Preferam dezvoltarea de parteneriate cu clientii nostri pe termen lung, reciproc avantajoase.

Logistic E van Wijk este parte a unui grup European de transport si de logistica avand o puternica prezenta in Olanda, Romania si in Ucraina. Activitatea grupul se bazeaza pe o echipa de 800 de profesionisti.

Romana
English

Login
Downloads