clasic e van wijk!
 
 

Posturi vacante
Aplica
Investim  in oameni!
 
Puterea unei organizatii sta in oamenii sai, in profesionalismul, spiritul inovativ si dorinta lor de a se autodepasi.
 
Pornind de la aceasta premisa, LOGISTIC E VAN WIJK investeste in oameni, prin elaborarea si implementarea unor programe speciale de integrare a noilor angajati, de dezvoltare a competentelor, de evaluare a performantelor, de motivare si gestiune a carierei angajatilor companiei.
 
Credem in capacitatea fiecarui angajat de a-si indeplini in mod eficient sarcinile, in asumarea faptului ca, fiecare dintre ei participa, prin decizii si actiuni individuale si de echipa, la succesul companiei. In acest sens, promovam o politica de remunerare eficienta, printr-un pachet salarial motivant care include, pe langa salariu si alte beneficii suplimentare.
 
Suntem o companie, implicata in viata angajatilor sai, fiindu-le aproape, lor si familiilor din care fac parte, atat in momentele fericite cat si in situatiile delicate, prin programe interne cu caracter social.
 
 
Echipa de vis LOGISTIC E VAN WIJK
 
In noiembrie 2010, in cadrul Adunarii Generale a International Road Transport Union de la Geneva, 7 membri ai echipei Logistic E van Wijk au primit Diplome de onoare din partea prestigioasei organizatii internationale.
 
În mesajul sau de felicitare, Presedintele IRU, a declarat:
 
 « Aceste distinctii reprezinta o recunoastere internationala pentru conducatorii auto profesionisti, care s-au remarcat prin loialitatea fatã de angajator, prin prudenta la volan si prin performante profesionale exceptionale. Le dorim ani multi înainte si succese remarcabile în continuare. Nu în ultimul rând, doresc sa felicit angajatorul – LOGISTIC E.V.WIJK – pentru calitatea deosebita a echipei cu care lucreazã. »
 
Diplomele si medaliile le-au fost inmanate colegilor nostri, in cadru festiv, de catre membrii Board-ului Logistic E van Wijk.
                             
              
            

Posturi Vacante

Posturi vacante:

Sa fii membru al echipei Logistic E van Wijk inseamna sa fii dinamic, sa ai reactii rapide, sa fii dispus sa experimentezi solutii noi, sa vrei sa fii cel mai bun in domeniul in care activezi.

Daca vreti sa va alaturati echipei noastre, consultati lista posturilor vacante.

In cazul in care, in oferta noastra, nu ati gasit postul vizat, trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra la hr@evanwijk.ro mentionand domeniul/postul care va intereseaza. Aplicatia dumneavoastra va ramane in atentia Departamentului Resurse Umane si veti fi contactat, in momentul aparitiei unui post vacant potrivit cu experienta, calificarea si domeniul dumneavoastra de interes.

Programe HR

  

BURSELE "LOGISTIC E VAN WIJK"

 

 Logistic E van Wijk « Educatie si Talent » este un proiect intern prin care ne propunem:

- sa fim alaturi de angajatii companiei, in rolul lor de parinti, sa contribuim, prin acordarea a 10 burse private, la stimularea si sustinerea copiilor talentati;

- sa recompensam loialitatea si implicarea, adresandu-ne de aceasta data copiilor cu rezultate scolare si extrascolare deosebite ai angajatilor Logistic E van Wijk.


Romana
English

Login
Downloads